Että mä vihaan tietotekniikkaa. Kärvistelin jo viikonloppuna takkuilleen koneeni kanssa, joka sanoi eilen sopimuksen lopullisesti irti. Tänään kannoin aarteeni hellästi it-osastolle, mutta tuomio oli tyly.

-Sun kiintolevy on paskana. Toivottavasti sulla oli kaikista kopiot, kuului diagnoosi.

No ei ollut. Kiva, kiitos. Ei mennyt kuin miljoona digikuvaa, puhumattakaan kaikesta muusta, jota olin tietokoneeseen hillonnut. Helvetti!

Jos saisin elää unelmissani kirjoittasin kirjoitukoneella ja korjaisin mokia valkolakalla. Tietotekniikkavihani nousee uusiin svääreihin hetki hetkeltä. Ilmankaan ei voi olla.

Eletään jännittäviä aikoja, vatsan pohjassa kutittaa ja olo on onnellisen malttamaton.

Tiuhti tuli eilen kotiin. Juhlistettiin sitä ajamalla nurmikkoa kaksi tuntia. Sitten syötiin roopen tekemää nurmikko- ja kivisoppaa ja lopuksi leikittiin turtleseilla. Mä saan aina sen vanhan turtlesin, jonka toinen käsi ei toimi. Sen huonomman.

Perjantaina elatuskiista oikeudessa, en mene. Hoitakoon asiansa paremmin osaavat. Jokohan tää tilanne kohta rauhoittuisi? Toiveajattelua. Töölön suunnasta on tullut kireitä puheluita viime aikoina, mikähän niitäkin hiertää? Stressaavat kaiketi enemmän, kuin allekirjoittanut. Tulee turhaa sanomista, parempi kun viettää hiljaiseloa. Huomenna kuitenkin syömään. Tinteli hoidosta ja Helsingin sykkeeseen.