WUHUUUUUUUU! Netti toimii...täällä uudessa talossa ei ole toiminut internet ennen kun tällä kellon lyömällä. Ihanaa, olo on niin vapautunut ja rento. En olekaan täydellisessä informaatiokatkoksessa koko pääsiäistä. Ah! Kyllä mä olen riippuvainen tästä tyhmästä koneesta, mutta hei come on...kelatkaa ite.

Oltiin torstaina kullan ja mun vanhempien ja sen vanhempien kanssa Ekun 60-vuotispäivillä. Koskettavan Myrsky Oratorio -esityksen herra oli saanut aikaiseksi Tytyrin kaivokseen. Oli tuttujakin Airan kanssa rupateltiin moneen otteeseen. Seuranaan olit Jorma, kukapa muu!? Synttärisankari oli charmikkaan ja nuorekkaan oloinen. Myrsky Oratorio on avoinna kaivoksessa koko vuoden, että kun on asiaa Lohjalle, käykäähän katsastamassa. Tänään olimme pääsiäslounaalla. Tapasin kullan kummisedän ja jotain muita kaukaisia sukulaisia. Ihan mukavaa oli. Anoppikokelas oli innoissaan.

Ollaan remontoitu, ärsyttävää. Huomenna lähden Turkuun kirjahommiin. Väsyttää ja inhottaa asua täällä kaaoksessa. Onneksi tää loppuu pian. Tuikku lupasi viedä mut sunnuntaina Galaxyyn tanssahtelemaan. Siellä soittaa Engblom & Co, turun paras tanssimusabändi. Lähdetään vasta Tanssii tähtien kanssa -semifinaalin jälkeen, koska jännätään Krissen puolesta. Tässä veikkaukseni kärkikolmikon lopullisista sijoituksista: 1.Metsäketo, 2.Elstelä, 3. Nikula.

Nyt painun suosikki nettistoreihini shoppailemaan musiikkia ja muuta mukavaa. Ihanaa, tuntuu kuin olisin saanut elämäni takaisin(?).