Stressikiinitiöni alka mennä yliäyräiden. Viime viikonloppuna muutettiin ja siivottiin tinankuja lopullisesti. Nyt koti on täynnä jätesäkkejä, pahvilaatikoita ja remonttikamaa. Muuttaminen ja remontoiminen on yhtä helvettiä. Toivottavasti ei tarvitse vähään aikaan tehdä tätä uudestaan. Meillä on töissä tappotahti. Pääsiäisnumeroon valuu kaikki aika ja ideat ovat kaikonneet päästä jo aikapäiviä sitten. Ihanaa on kuitenkin se, kun saan tuurata omissa töissään kiinni olevaa kollegaani hänen palstansa suhteen. Se on ihanaa, olen aina tykännyt tehdä ja lukea sitä. Onneksi ensi viikolla on löysää, kun allekirjoittaneella on vain kolme päivää töitä.
Uusi perheenjäsen on täten valittu, Taneli-kissa (harkitsimme ensin simoa, mutta sitten kutsumanimi TANE oli meistä paras) tulee meille 21. pvä. Börjellä on tulehdus poskessaan. Lääkitseminen avattavilla kapseleilla on oivaa materiaalia tulevaisuuden komediasarjoihin. Tarvitaan vain minut, kulta, kissa ja Tiuhti viereen tuskailemaan, että ei saa kiusata Börjeä! Huh, hullujen huone.

Monta homaa on mukavasti rästissä, mutta ei vaan ole aika hoitaa. Täytyy varmaankin tänään käydä ostamassa alkosta pullo punkkua ja huokailla elämän ihanuutta ukon kanssa iltahämärissä. Kyllä se sitten taas siitä. Lähin esimieheni huomautti minulle tänään, että olen harvinaisen tosikkotuulella. Hän lienee oikeassa. Loma on tarpeen ja onneksi edessä.

Loppuun hyvä vitsi, jonka kuulin maanantaina: Mistä tietää, että espoolainen on saanut pillua? -Teltta on pystyssä ja kaverit hengissä

halit.